Artdeco a Glov sleva 40% při zadání kódu VMD40
  >  Bauen und Wohnen  >  Haushalt  >  Thermometer, Lehren Technologie  >  Alkoholmesser, Zuckermesser  >  Alkoholmesser ohne Thermometer 0 - 90% 23 cm
Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben

Alkoholmesser ohne Thermometer 0 - 90% 23 cm

Lihoměr pro určení % alkoholu ve vodných roztocích

-7%

Alkoholmesser ohne Thermometer 0 - 90% 23 cm
Unser Preis
7.94 EUR zuzüglich MwSt. 
Sie erspaen 0.6 EUR (7%)
Der Preis in unseren Geschäft
8.54 EUR zuzüglich MwSt.
Auf Lager:   5-10 ks
Dieser Artikel ist nicht einzeln einzukaufen
Anzahlks
Die Frage an den VerkäuferPreisüberwachung bestellen
Aktueller Produktpreis ist 7.94 EUR miMwSt.
  Bekanntgeben, bis der Preis sank unter    EUR miMwSt.
  Jede Preisänderung bekanntgeben
Ihre E-Mail-Adresse  
Anfrage versenden
Der Name:
Die E- Mail:
Telefonnummer:
' '
Schreiben Sie den Code ab:
Die Frage :
Teile
Der Code:21990
Der Strichcode EAN:8586002239980
Hersteller:Schneider CZ
De Marke:Schneider  (web)
Schneider
Artikel- Varianten
Mehr auflisten
Artikelbeschreibung

Lihoměr se používá jako měřidlo pro určení % alkoholu ve vodných roztocích v objemových %.

Lihoměr se stupnicí v objemových procentech, tj. udávající počet mililitrů Ethanolu (Ethylalkoholu) ve 100 ml roztoku s vodou Areometry na líh se vyrábějí v provedení s teploměrem, nebo bez teploměru a jejich stupnice je vyměřena při teplotě +20°C MĚŘÍCÍ ROZSAH 0-90(% obj.).

  • Lihoměr měří 23 cm.
  • Měřidlo pro určení procenta alkoholu ve vodných roztocích. Stupnice je vyměřena v objemových procentech.
  • Provedení bez teploměru nebo s teploměrem, měřící rozsah teploměru 0 až +30°C s dělením po 1°C, teploměr umístěn v tělíčku měřidla.

ZÁKLADním předpokladem dobrého kvasu, tedy výtěžnosti z kvasu, je vyzrálost ovoce použitého pro přípravu kvasu.

  • Vyzrálé ovoce má největší obsah zkvasitelného Cukru, lehce se rozpadá a dobře kvasí.
  • Do kvasu zásadně nepřidáváme ovoce nahnilé, plesnivé a nezralé!
  • Vyzrálé, čisté, stopek zbavené ovoce rozmělníme a naplníme jím připravené nádoby asi do 2/3 objemu.
  • Rozmělněním ovoce dosáhneme rychlého uvolnění šťávy z ovoce, zabráníme růstu bakterií, které by odebraly kvasinkám zkvasitelné Cukry.
  • Kvasinka se totiž množí mnohem pomaleji než bakterie a má-li možnost rychlejšího přístupu k cukrům obsaženým v ovocné šťávě, vytváří rychleji a ve větším množství líh.
  • Líh naopak brání rozmnožování nežádoucích bakterií a mikroorganismů a proto doporučuji kvasné nádoby před naplněním kvasem vysířit zapálením plátkové síry /lze koupit v drogerii/.

A to je zásadní princip přípravy dobrého a lihovitého kvasu! Vyjádřeno vzorcem Gay-Lussacovy rovnice lihového kvašení: C6H12O6 = 2C2H5OH + 2CO2, cukr, ethanol, oxid uhličitý, 100g, 51,1g, 48,8g, + kvasinky případně Enzymy (Pasteur) 

Do odměrného válce nalijte kvas nebo alkohol, pomoci teploměru zjistěte teplotu tekutiny ( ideální teplota je 20° C) následně ponořte do odměrné nádoby alkoholometr a hodnota kterou naměříte je procento alkoholu. Pokud má tekutina jinou teplotu je potřeba procento alkoholu dopočítat pomocí tabulek.

Kundenrezensionen
7.94 EUR
100%
Jednoduchost,přesnost
7.94 EUR
100%
Pokud lze uvěřit údajům na etiketách např. Tuzemák a pod. tak uvedená % souhlasí s údajem na lihoměru přesně. Lze tedy předpokládat, že měření ostatních neoznačených produktů bude přesné.
7.94 EUR
90%
Diskussion über den Artikel
Diskussion über: Alkoholmesser ohne Thermometer 0 - 90% 23 cm

Dieser Artikel wurde noch nicht diskutiert. Wenn Sie der erste sein wollen, dann klicken Sie auf knopf Kommentar hinzufügen

Artikelbeschreibung
Kundenrezensionen

Lihoměr se používá jako měřidlo pro určení % alkoholu ve vodných roztocích v objemových %.

Lihoměr se stupnicí v objemových procentech, tj. udávající počet mililitrů Ethanolu (Ethylalkoholu) ve 100 ml roztoku s vodou Areometry na líh se vyrábějí v provedení s teploměrem, nebo bez teploměru a jejich stupnice je vyměřena při teplotě +20°C MĚŘÍCÍ ROZSAH 0-90(% obj.).

  • Lihoměr měří 23 cm.
  • Měřidlo pro určení procenta alkoholu ve vodných roztocích. Stupnice je vyměřena v objemových procentech.
  • Provedení bez teploměru nebo s teploměrem, měřící rozsah teploměru 0 až +30°C s dělením po 1°C, teploměr umístěn v tělíčku měřidla.

ZÁKLADním předpokladem dobrého kvasu, tedy výtěžnosti z kvasu, je vyzrálost ovoce použitého pro přípravu kvasu.

  • Vyzrálé ovoce má největší obsah zkvasitelného Cukru, lehce se rozpadá a dobře kvasí.
  • Do kvasu zásadně nepřidáváme ovoce nahnilé, plesnivé a nezralé!
  • Vyzrálé, čisté, stopek zbavené ovoce rozmělníme a naplníme jím připravené nádoby asi do 2/3 objemu.
  • Rozmělněním ovoce dosáhneme rychlého uvolnění šťávy z ovoce, zabráníme růstu bakterií, které by odebraly kvasinkám zkvasitelné Cukry.
  • Kvasinka se totiž množí mnohem pomaleji než bakterie a má-li možnost rychlejšího přístupu k cukrům obsaženým v ovocné šťávě, vytváří rychleji a ve větším množství líh.
  • Líh naopak brání rozmnožování nežádoucích bakterií a mikroorganismů a proto doporučuji kvasné nádoby před naplněním kvasem vysířit zapálením plátkové síry /lze koupit v drogerii/.

A to je zásadní princip přípravy dobrého a lihovitého kvasu! Vyjádřeno vzorcem Gay-Lussacovy rovnice lihového kvašení: C6H12O6 = 2C2H5OH + 2CO2, cukr, ethanol, oxid uhličitý, 100g, 51,1g, 48,8g, + kvasinky případně Enzymy (Pasteur) 

Do odměrného válce nalijte kvas nebo alkohol, pomoci teploměru zjistěte teplotu tekutiny ( ideální teplota je 20° C) následně ponořte do odměrné nádoby alkoholometr a hodnota kterou naměříte je procento alkoholu. Pokud má tekutina jinou teplotu je potřeba procento alkoholu dopočítat pomocí tabulek.

7.94 EUR
100%
Jednoduchost,přesnost
7.94 EUR
100%
Pokud lze uvěřit údajům na etiketách např. Tuzemák a pod. tak uvedená % souhlasí s údajem na lihoměru přesně. Lze tedy předpokládat, že měření ostatních neoznačených produktů bude přesné.
7.94 EUR
90%


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ