>  Bauen und Wohnen  >  Nahrungsmittel  >  Zutaten zum Kochen, Backen  >  Laden, Konservieren  >  Weine aus getrockneter Weinhefe, tief fermentierend 0,6 g
Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben

Weine aus getrockneter Weinhefe, tief fermentierend 0,6 g

sušené kultury vinných kvasinek, zlepší kvasný proces

-4%

Weine aus getrockneter Weinhefe, tief fermentierend 0,6 g
Unser Preis
0.24 EUR zuzüglich MwSt.
Sie erspaen 0.01 EUR (4%)
Der Preis in unseren Geschäft
0.25 EUR zuzüglich MwSt.
Auf Lager:   mehr als 20 ks
Dieser Artikel ist nicht einzeln einzukaufen
Anzahlks
Die Frage an den VerkäuferPreisüberwachung bestellen
Aktueller Produktpreis ist 0.24 EUR miMwSt.
  Bekanntgeben, bis der Preis sank unter    EUR miMwSt.
  Jede Preisänderung bekanntgeben
Ihre E-Mail-Adresse  
Anfrage versenden
Der Name:
Die E- Mail:
Telefonnummer:
' '
Schreiben Sie den Code ab:
Die Frage :
Teile
Der Code:36216
Hersteller:Frutana s.r.o.
De Marke:Vínka  (web)
Vínka
Artikel- Varianten
Mehr auflisten
Artikelbeschreibung

Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Kvašení bude dosahovat ješte mnohem lepších výsledků. 

• obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína)
• suché kvasinky se před vlastním zakvašením nechají rozmnožit dle návodu
• takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
• univerzální pro ovocná vína

Obsah l sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.
Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva.

Suché kvasinky VíNKA se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou š»ávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná š»áva. 
Postup při přípravě vína 
Dobře vyčištěná, horkou vodou vymytá kvasná nádoba o obsahu 10 l se naplní do 9/10 ovocnou šťávou, upravenou cukrem a vodou podle tabulky. Nedoporučuje se láhev plnit více, aby š»áva při bouřlivém kvašení nevytekla. Do šťávy se dokonale spláchnou rozmnožené kvasinky, připravené podle návodu a l sáček živné soli VíNKA a uloží se do místnosti, ve které je asi 20 až 25°C. 

Při přípravě vína z ovoce, které se nelisuje (celé plody), např. šípky, trnky, dále z povidel a chlebových kůrek se doporučuje použít dvojnásobného množství kvasinek, tj. 2 sáčky na 10 litrů vína. 

Při přípravě vína ze sušeného ovoce se doporučuje ovoce svařit s vodou a cukrem 

Po bouřlivém kvašení se doplní kvasná nádoba svařenou ochlazenou vodou a víno se ponechá dokvasit. 

Po ukončení kvašení , obvykle za 3 - 6 týdnů se víno stočí z usedlých kalů gumovou vyvařenou hadičkou do čisté, nejlépe vyvařené nádoby tak, aby se kvasničný sediment nezvířil. Nádoba naplněná vínem až po hrdlo se uzavře buď opět kvasnou nebo čistou zátkou korkovou a nechá se asi 2 měsíce stát. Po této době se provede druhé stáčení vína z kalů a to již přímo do lahví. U běžných druhů ovoce se nevylučuje použití kvasinek bez přídavků živné soli. 

šťáva z některého ovoce je málo kyselá (např. z hrušek, z třešní apod.), a proto by i víno mělo mdlou chu». Takové víno lze přikyselit kyselinou citronovou. Uvedená receptura odpovídá pro ovoce průměrně sladké. Je-li ovoce méně sladké, je nutno množství cukru ůměrně zvýšit. Předepsané množství šťávy lze snížit, avšak každý litr nutno nahradit l litrem vody a 25 dkg cukru. Vína připravená podle této receptury jsou suchá až mírně nasládlá. Chceme-li připravit vína dezertní (sladká), zvýšíme podíl cukru o 0,5 kg na 10 litrů vína a hotové víno dosladíme na každý litr vína podle chuti 5 až 10 dkg cukru.

Kundenrezensionen
0.24 EUR
100%
hlubokoprokvašující kvasnice opravdu dle návodu po 72 hodinách v nálevu byly připraveny k použitíuvidíme, zrovna jsme je nalili do kvasu
0.24 EUR
100%
Kvasinky jsou potřeba k výrobě domácího vína a k tomuto účelu bylo toto zboží zakoupeno.V kamenných obchodech není nikde k zakoupení,proto jsem hledala na netu.Doporučovala bych ,aby obchodníci takovéto zboží si taky vyhledali a zásobili své prodejny,jedná se o halířové zboží,které ale je potřebné.
0.24 EUR
100%
OK
0.24 EUR
100%
Funguje to
0.24 EUR
100%
Lépe kvasí víno.
Diskussion über den Artikel
Diskussion über: Weine aus getrockneter Weinhefe, tief fermentierend 0,6 g

Dieser Artikel wurde noch nicht diskutiert. Wenn Sie der erste sein wollen, dann klicken Sie auf knopf Kommentar hinzufügen

Artikelbeschreibung
Kundenrezensionen
Diskussion über den Artikel

Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Kvašení bude dosahovat ješte mnohem lepších výsledků. 

• obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína)
• suché kvasinky se před vlastním zakvašením nechají rozmnožit dle návodu
• takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
• univerzální pro ovocná vína

Obsah l sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.
Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva.

Suché kvasinky VíNKA se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou š»ávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná š»áva. 
Postup při přípravě vína 
Dobře vyčištěná, horkou vodou vymytá kvasná nádoba o obsahu 10 l se naplní do 9/10 ovocnou šťávou, upravenou cukrem a vodou podle tabulky. Nedoporučuje se láhev plnit více, aby š»áva při bouřlivém kvašení nevytekla. Do šťávy se dokonale spláchnou rozmnožené kvasinky, připravené podle návodu a l sáček živné soli VíNKA a uloží se do místnosti, ve které je asi 20 až 25°C. 

Při přípravě vína z ovoce, které se nelisuje (celé plody), např. šípky, trnky, dále z povidel a chlebových kůrek se doporučuje použít dvojnásobného množství kvasinek, tj. 2 sáčky na 10 litrů vína. 

Při přípravě vína ze sušeného ovoce se doporučuje ovoce svařit s vodou a cukrem 

Po bouřlivém kvašení se doplní kvasná nádoba svařenou ochlazenou vodou a víno se ponechá dokvasit. 

Po ukončení kvašení , obvykle za 3 - 6 týdnů se víno stočí z usedlých kalů gumovou vyvařenou hadičkou do čisté, nejlépe vyvařené nádoby tak, aby se kvasničný sediment nezvířil. Nádoba naplněná vínem až po hrdlo se uzavře buď opět kvasnou nebo čistou zátkou korkovou a nechá se asi 2 měsíce stát. Po této době se provede druhé stáčení vína z kalů a to již přímo do lahví. U běžných druhů ovoce se nevylučuje použití kvasinek bez přídavků živné soli. 

šťáva z některého ovoce je málo kyselá (např. z hrušek, z třešní apod.), a proto by i víno mělo mdlou chu». Takové víno lze přikyselit kyselinou citronovou. Uvedená receptura odpovídá pro ovoce průměrně sladké. Je-li ovoce méně sladké, je nutno množství cukru ůměrně zvýšit. Předepsané množství šťávy lze snížit, avšak každý litr nutno nahradit l litrem vody a 25 dkg cukru. Vína připravená podle této receptury jsou suchá až mírně nasládlá. Chceme-li připravit vína dezertní (sladká), zvýšíme podíl cukru o 0,5 kg na 10 litrů vína a hotové víno dosladíme na každý litr vína podle chuti 5 až 10 dkg cukru.

0.24 EUR
100%
hlubokoprokvašující kvasnice opravdu dle návodu po 72 hodinách v nálevu byly připraveny k použitíuvidíme, zrovna jsme je nalili do kvasu
0.24 EUR
100%
Kvasinky jsou potřeba k výrobě domácího vína a k tomuto účelu bylo toto zboží zakoupeno.V kamenných obchodech není nikde k zakoupení,proto jsem hledala na netu.Doporučovala bych ,aby obchodníci takovéto zboží si taky vyhledali a zásobili své prodejny,jedná se o halířové zboží,které ale je potřebné.
0.24 EUR
100%
OK
0.24 EUR
100%
Funguje to
0.24 EUR
100%
Lépe kvasí víno.
Diskussion über: Weine aus getrockneter Weinhefe, tief fermentierend 0,6 g

Dieser Artikel wurde noch nicht diskutiert. Wenn Sie der erste sein wollen, dann klicken Sie auf knopf Kommentar hinzufügen



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ