>  Bauen und Wohnen  >  Nahrungsmittel  >  Zutaten zum Kochen, Backen  >  Laden, Konservieren
Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben
Parameter-Suche:
Marke
Stand
Výrobce
Ordnen nach
Der Preis
Anzahl
Deko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 gDeko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 g
Deko kořenící přípravek sypký k nakládání okurek, zeleniny a hub. Návod k přípravě: smíchejte 1,75 l vody, 0,5 l octa 8%, 100-120 g cukru a obsah sáčku Deko. 5 minut povařte a ochlaďte. Do předem umytých sklenic vložte 2 kg okurek (možno proložit kolečky mrkve a cibule), zalijte nálevem, uzavřete a
0.15 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-7%
Dr. Oetker Extra gelierender Zucker zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 500 gDr. Oetker Extra gelierender Zucker zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 500 g
Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a
1.58 EUR
Sie erspaen 0.11 EUR (7%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-4%
Dr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 gDr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 g
Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z jablek a citrusových plodů. 1:1 1000 g ovoce a 1150 g cukru. Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 mi
0.85 EUR
Sie erspaen 0.04 EUR (4%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-6%
Dr. Oetker Gelfix Extra Mischung zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 25 gDr. Oetker Gelfix Extra Mischung zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 25 g
Gelfix Extra směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z jablek a citrusových plodů. 2:1 1000 g ovoce a 500 g cukru. S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výž
1.08 EUR
Sie erspaen 0.07 EUR (6%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-14%
Ei Eizubereitung 100 gEi Eizubereitung 100 g
Návod k použití: Obsah sáčku rozmíchejte přibližně v 6-10 litrech studené vody a roztokem zalijte vejce vyskládané do skleněné nebo kameninové nádoby tak, aby byla min. 5 cm pod hladinou. Nádobu zakryjte celofánem a uskladněte na temném a chladném místě. Teplota nesmí klesnout pod 1°C. Toto množství
0.5 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (14%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-8%
Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 1 kgKaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 1 kg
Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0,5g SO2.
3.65 EUR
Sie erspaen 0.31 EUR (8%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-6%
Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 100 gKaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 100 g
Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, probakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0,5 g SO2.  
1.08 EUR
Sie erspaen 0.07 EUR (6%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-9%
Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 250 gKaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 250 g
Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po SO2. CAS: 16731-55-8 - disiřičitan draselný.  Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0.5g SO2
1.84 EUR
Sie erspaen 0.19 EUR (9%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-14%
Kittfort Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 10 gKittfort Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 10 g
K síření vína, desinfekce sudů a lahví, konzervace potravin. Balení: PE sáček 10 g. Odstín: světle hnědý. Ředidlo a mytí pomůcek: teplá voda. Aplikační teplota: teplota podkladu i prostředí musí být nad +5 °C až + 25 °C.
0.5 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (14%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-5%
Pectogel-Gelierzubereitung lose 40 gPectogel-Gelierzubereitung lose 40 g
Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
0.52 EUR
Sie erspaen 0.03 EUR (5%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-4%
Pikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und PilzenPikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen
Pikantní nakládací směs koření soli a cukru k přípravě nálevu na zeleninu. Neobsahuje žádné chemické konzervanty. Návod k použití: Nálev připravíme 1,2 až 1,4 l pitné vody a 0,4-0,45 l 8% octa. Do směsi nasypeme obsah sáčku a mírným varem asi 15 minut povaříme. Omyté okurky nebo jinou zeleninu naro
0.44 EUR
Sie erspaen 0.02 EUR (4%)
Auf Lager
AnzahlSt.
Praganda Beizsalz 250 gPraganda Beizsalz 250 g
Návod na použití: Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí PRAGANDA (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr vody se použije 100 g PRAGANDY) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zal
0.38 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
NEWSLETTER


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ