>  Bauen und Wohnen  >  Nahrungsmittel  >  Zutaten zum Kochen, Backen  >  Laden, Konservieren
Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben
Parameter-Suche:
Marke
Stand
Výrobce
Ordnen nach
Der Preis
Anzahl
-16%
Alverma Kaliumpyrosulfit 10 gAlverma Kaliumpyrosulfit 10 g
K síření vína, desinfekce sudů a lahví, konzervace potravin.  Ředidlo a mytí pomůcek: teplá voda  Odstín: světle hnědý Aplikační teplota: teplota podkladu i prostředí musí být nad +5 °C až + 25 °C Dávkování: 1 g disiřičitanu draselného představuje 0,575 g účinné látky - oxidu siřičitého (tj. 1 g SO
0.38 EUR
Sie erspaen 0.07 EUR (16%)
Auf Lager
AnzahlSt.
Deko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 gDeko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 g
Deko kořenící přípravek sypký k nakládání okurek, zeleniny a hub. Návod k přípravě: smíchejte 1,75 l vody, 0,5 l octa 8%, 100-120 g cukru a obsah sáčku Deko. 5 minut povařte a ochlaďte. Do předem umytých sklenic vložte 2 kg okurek (možno proložit kolečky mrkve a cibule), zalijte nálevem, uzavřete a
0.15 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-6%
Dr. Oetker Extra gelierender Zucker zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 500 gDr. Oetker Extra gelierender Zucker zur Zubereitung von Fruchtmarmeladen und Marmeladen 2: 1 500 g
Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a
1.54 EUR
Sie erspaen 0.1 EUR (6%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-3%
Dr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 gDr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 g
Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z jablek a citrusových plodů. 1:1 1000 g ovoce a 1150 g cukru. Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 mi
0.83 EUR
Sie erspaen 0.03 EUR (3%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-16%
Ei Eizubereitung 100 gEi Eizubereitung 100 g
Návod k použití: Obsah sáčku rozmíchejte přibližně v 6-10 litrech studené vody a roztokem zalijte vejce vyskládané do skleněné nebo kameninové nádoby tak, aby byla min. 5 cm pod hladinou. Nádobu zakryjte celofánem a uskladněte na temném a chladném místě. Teplota nesmí klesnout pod 1°C. Toto množství
0.48 EUR
Sie erspaen 0.09 EUR (16%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-6%
Kaliummetabisulfit E224 Kaliumpyrosulfit 100 gKaliummetabisulfit E224 Kaliumpyrosulfit 100 g
bezpečnostní list Vlastnosti: bílý krystalický prášek s mírným zápachem po SO2. CAS 16731-55-8 - disiřičitan draselný. Použití: Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, probakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0,5 g SO2. Dávkování: 2 g disiřičitanu na 100 l (r
1.02 EUR
Sie erspaen 0.07 EUR (6%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-8%
Kaliumpyrosulfitbisulfit 1 kgKaliumpyrosulfitbisulfit 1 kg
bezpečnostní list Vlastnosti: Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po SO2. Použití: Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0,5g SO2. Návod k použití: Rozmíchat v 10 násobném množství vody nebo přímo rozpustit
3.56 EUR
Sie erspaen 0.3 EUR (8%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-9%
Kaliumpyrosulfitdisulfit 250 gKaliumpyrosulfitdisulfit 250 g
bezpečnostní list Vlastnosti: Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po SO2. CAS: 16731-55-8 - disiřičitan draselný. Použití: Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo, g disiřičitanu dodá 0,5 g SO2. Dávkování: 2 g disiřičitanu na 100 l
1.8 EUR
Sie erspaen 0.18 EUR (9%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-6%
Pectogel-Gelierzubereitung lose 40 gPectogel-Gelierzubereitung lose 40 g
Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
0.51 EUR
Sie erspaen 0.03 EUR (6%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-9%
Pikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und PilzenPikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen
Pikantní nakládací směs koření soli a cukru k přípravě nálevu na zeleninu. Neobsahuje žádné chemické konzervanty. Návod k použití: Nálev připravíme 1,2 až 1,4 l pitné vody a 0,4-0,45 l 8% octa. Do směsi nasypeme obsah sáčku a mírným varem asi 15 minut povaříme. Omyté okurky nebo jinou zeleninu naro
0.41 EUR
Sie erspaen 0.04 EUR (9%)
Auf Lager
AnzahlSt.
Praganda Beizsalz 250 gPraganda Beizsalz 250 g
Návod na použití: Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí PRAGANDA (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr vody se použije 100 g PRAGANDY) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zal
0.37 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-15%
Sorbinsäure E 200 für Lebensmittel 10 gSorbinsäure E 200 für Lebensmittel 10 g
Pro ovocné marmelády, šťávy, sirupy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Používá se zejména v nápojích a sýrech k zabránění rozvoje plísní, kvasinek, bakterií. Ve víně může být přeměněna na látku, která dodává vůni po muškátech. Dále se používá v pekařských výrobcích, margarínech, balených
0.52 EUR
Sie erspaen 0.09 EUR (15%)
Auf Lager
AnzahlSt.
NEWSLETTER


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ