>  Bauen und Wohnen  >  Nahrungsmittel  >  Zutaten zum Kochen, Backen  >  Laden, Konservieren
Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben
Parameter-Suche:
Marke
Stand
Výrobce
Ordnen nach
Der Preis
Anzahl
Deko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 gDeko-Gewürzzubereitung lose zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen 100 g
Deko kořenící přípravek sypký k nakládání okurek, zeleniny a hub. Návod k přípravě: smíchejte 1,75 l vody, 0,5 l octa 8%, 100-120 g cukru a obsah sáčku Deko. 5 minut povařte a ochlaďte. Do předem umytých sklenic vložte 2 kg okurek (možno proložit kolečky mrkve a cibule), zalijte nálevem, uzavřete a
0.15 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-4%
Dr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 gDr. Oetker Gelfix Classic 1: 1 Mischung aus Fruchtmarmeladen und Marmeladen 20 g
Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z jablek a citrusových plodů. 1:1 1000 g ovoce a 1150 g cukru. Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 mi
0.85 EUR
Sie erspaen 0.04 EUR (4%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-14%
Ei Eizubereitung 100 gEi Eizubereitung 100 g
Návod k použití: Obsah sáčku rozmíchejte přibližně v 6-10 litrech studené vody a roztokem zalijte vejce vyskládané do skleněné nebo kameninové nádoby tak, aby byla min. 5 cm pod hladinou. Nádobu zakryjte celofánem a uskladněte na temném a chladném místě. Teplota nesmí klesnout pod 1°C. Toto množství
0.5 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (14%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-14%
Kittfort Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 10 gKittfort Kaliumdisulfit E224 Kaliumpyrosulfit für Lebensmittel - Konservierungsmittel 10 g
K síření vína, desinfekce sudů a lahví, konzervace potravin. Balení: PE sáček 10 g. Odstín: světle hnědý. Ředidlo a mytí pomůcek: teplá voda. Aplikační teplota: teplota podkladu i prostředí musí být nad +5 °C až + 25 °C.
0.5 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (14%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-7%
Pectogel-Gelierzubereitung lose 40 gPectogel-Gelierzubereitung lose 40 g
Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
0.52 EUR
Sie erspaen 0.04 EUR (7%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-2%
Pikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und PilzenPikanta-Gewürzzubereitung lose mit Salz und Zucker zum Einlegen von Gurken, Gemüse und Pilzen
Pikantní nakládací směs koření soli a cukru k přípravě nálevu na zeleninu. Neobsahuje žádné chemické konzervanty. Návod k použití: Nálev připravíme 1,2 až 1,4 l pitné vody a 0,4-0,45 l 8% octa. Do směsi nasypeme obsah sáčku a mírným varem asi 15 minut povaříme. Omyté okurky nebo jinou zeleninu naro
0.45 EUR
Sie erspaen 0.01 EUR (2%)
Auf Lager
AnzahlSt.
Praganda - Speisesalz, Metzgersalz-Beizmischung 250 gPraganda - Speisesalz, Metzgersalz-Beizmischung 250 g
Praganda je speciální solící směs na uzenářské výrobky. Tato sůl zaručuje krásnou barvu masa, ochranu masa před mikroorganismy a rychlé proležení. Solící dusitanová směs Praganda® (tzv. rychlosůl) se používá k nakládání a předúpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, konzerv a p
0.38 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-13%
Sorbinsäure E 200 für Lebensmittel 10 gSorbinsäure E 200 für Lebensmittel 10 g
Pro ovocné marmelády, šťávy, sirupy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Používá se zejména v nápojích a sýrech k zabránění rozvoje plísní, kvasinek, bakterií. Ve víně může být přeměněna na látku, která dodává vůni po muškátech. Dále se používá v pekařských výrobcích, margarínech, balených
0.54 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (13%)
Auf Lager
AnzahlSt.
Sorbinsäure E 200 für Lebensmittel 2 gSorbinsäure E 200 für Lebensmittel 2 g
Pro ovocné marmelády, šťávy, sirupy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Používá se zejména v nápojích a sýrech k zabránění rozvoje plísní, kvasinek, bakterií. Ve víně může být přeměněna na látku, která dodává vůni po muškátech. Dále se používá v pekařských výrobcích, margarínech, balených
0.16 EUR
Auf Lager
AnzahlSt.
-8%
Universalhefe für blaue Sorten 10 gUniversalhefe für blaue Sorten 10 g
Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny modré odrůdy révy vinné. Kvasinka s vysokou odolností k alkoholu, s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae varieta Bayanus. Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbo
0.85 EUR
Sie erspaen 0.07 EUR (8%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-9%
Universalhefe für weiße Sorten 10 gUniversalhefe für weiße Sorten 10 g
Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny bílé odrůdy révy vinné. Kvasinka s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin. Vhodné také pro kvašení bez řízené teploty. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae. Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových or
0.81 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (9%)
Auf Lager
AnzahlSt.
-4%
Via-Rek Alum Kaliumaluminiumsulfat 500 gVia-Rek Alum Kaliumaluminiumsulfat 500 g
Síran hlinito-draselný se používá při čištění vody, činění koží a střívek, v ohnivzdorném textilu, v kypřicích prášcích a jako antiperspirant a adstringens po holení. - v koželužnctví k činění kůží - pro vypírání šlemů ze střev při domácích zabijačkách - k impregnaci bavlněných a lněných tkanin pro
1.96 EUR
Sie erspaen 0.08 EUR (4%)
Auf Lager
AnzahlSt.
NEWSLETTER


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ